Енріке Іглесіас заявив, що розлучився з Курниковою

Теми
Наталія Сіробаб16 жовтня 2014 о 18:035566 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Енріке Іглесіас заявив, що розлучився з Курниковою
Іспанський співак Енріке Іглесіас сказав, що вже встиг розлучитися з тенісисткою Анною Курниковою.

Енріке Іглесіас заявив, що розлучився з КурниковоюФото з www.foto-sobitiya-planeti.ru

39-річного артиста, схоже, так дістали запитання про його весілля з росіянкою, що він вирішив зробити шокуюче зізнання, пишуть на сайті vidomosti-ua. Щоправда, не відомо, чи Енріке сказав правду, чи просто таким чином пожартував із журналістами.

Іглесіас зустрівся з представниками ЗМІ після свого концерту в Лос-Анджелесі.

«Я вам дещо скажу. Коли ви перебуваєте в компанії друзів і починаєте базікати, перші питання завжди: «Ти одружений?», «У тебе є хлопець?», «У тебе є подружка?», «У вас є діти?». Це нормально», – заявив в інтерв’ю співак.

Один із журналістів не втримався й запитав, чи одружений сам Енріке, на що отримав досить неочікувану відповідь.

«Нині я розлучений. Я розлучився три дні тому і хочу вам, хлопці, дати ексклюзив. Я серйозно. Ні, серйозно. Не смійтеся», – заявив Іглесіас із кам’яним обличчям.

Однак не всі журналісти повірили іспанській зірці. Адже Іглесіас і Курникова не надто люблять говорити про особисте життя.

Нагадаємо, Енріке Іглесіас та Анна Курникова познайомилися 2001 року на зйомках його кліпу на пісню Escape.

Відтоді парочку весь час закидають питаннями щодо весілля. Та нещодавно Іглесіас заявив, що взагалі не надто хоче грати весілля.

«Я не проти шлюбу, зовсім ні, але коли ти зустрічаєшся з людиною стільки років, ти розумієш, що не хочеш нічого змінювати, адже шлюб не зробить нас ще ближче і ніяк не вплине на наші почуття. Я не бачу сенсу в одруженні, тому що шлюб не зробить нас щасливішими, ніж ми є зараз», – пояснив тоді Енріке.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter