У Полтаві розпочинається акція: безкоштовна консультація у лікарів різного профілю

Теми
Валентина Зайченко31 березня 2014 о 14:192150 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві розпочинається акція: безкоштовна консультація у лікарів різного профілю
З 1 по 30 квітня з 10.00 до 17.00 (щовівторка та щочетверга) всі бажаючі зможуть отримати безкоштовну кваліфіковану медичну консультацію.

У Полтаві розпочинається акція: безкоштовна консультація у лікарів різного профілюФото з darlalogan.com

В рамках виконання інформаційно-пізнавального проекту «Наше здоров’я», Полтавська обласна благодійна організація «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» проводить благодійну акцію «Запитай поради у лікаря».

З 01 по 30 квітня з 10.00 до 17.00 (щовівторка та щочетверга) полтавці можуть проконсультуватися у наступних лікарів та спеціалістів: психолога, лікаря сімейної медицини, анестезіолога, кардіолога, невропатолога, ревматолога, гастроентеролога та лікаря-онколога, або інші загальні питання не виходячи з дому, а саме написати повідомлення на адресу: hospice.poltava@mail.ru, або зателефонувавши.

Телефон для довідок: 093-887-00-74 (волонтерська служба).

Акція спрямована на людей похилого віку, яким важко виходити зайвий раз з дому, для людей, які працюють повний робочий день та не мають можливості відпроситися з роботи тощо, повідомляють організатори.

Читайте також: Косметолог Наталія Протас: «Перед тим, як видаляти пігментні плями, необхідно з’ясувати причину їх появи»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter