Мінкульт не фінансуватиме шоу Поплавського

Теми
Наталія Сіробаб17 серпня 2014 о 11:341346 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мінкульт не фінансуватиме шоу Поплавського
Міністерство культури України не фінансуватиме дитячий конкурс «Крок до зірок», який у минулі роки транслювався на «Першому національному».

Мінкульт не фінансуватиме шоу Поплавськогоespreso.tv

Про це повідомила прес-служба міністерства. «Відповідно до наказу Міністерства культури України від 30.07.2014 №590, Додаткової угоди від 30.07.2014, виданих з урахуванням клопотання Міжнародного благодійного фонду «Обдаровані діти України» Всеукраїнський телевізійний вокально-хореографічний дитячий конкурс «Крок до зірок» проводиться без фінансової підтримки Мінкультури», – йдеться в повідомленні, – пишуть на zaxid.net.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 17 червня Міністерство культури України уклало угоду з Міжнародним благодійним фондом «Обдаровані діти України» на проведення дитячого конкурсу «Крок до зірок». Вартість угоди склала 3 млн 750 тис. гривень. Керівником і засновником фонду «Обдаровані діти України» є ректор Київського національного університету культури й мистецтв, народний депутат Михайло Поплавський.

Конкурс «Крок до зірок» традиційно транслював «Перший національний». У середині червня канал заявив, що призупиняє співпрацю з Михайлом Поплавським.