Переможцем «Нової хвилі-2014» стала Нуца Бузаладзе з Грузії

Теми
Наталія Сіробаб28 липня 2014 о 15:032250 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Переможцем «Нової хвилі-2014» стала Нуца Бузаладзе з Грузії
Перемогу на міжнародному конкурсі молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля-2014», який відбувся в латвійській Юрмалі, здобула грузинська співачка Нуца Бузаладзе.

Переможцем «Нової хвилі-2014» стала Нуца Бузаладзе з Грузіїmk.ru

16-річна дівчина підкорила журі своїм сильним голосом і харизмою, пишуть на artnews.in.ua. Третього фестивального дня конкурсанти представили членам журі та глядачам пісню, написану спеціально для цього конкурсу.

На другому і третьому місці опинилися Вікторія Петрик і В’ячеслав Рибіков із України.

Конкурс «Нова хвиля» цього року стартував 22 липня в концертному залі «Дзінтарі» в Юрмалі і завершився 27 липня. Всього у змаганні взяли участь 16 молодих співаків із 13 країн – Вірменії, Грузії, Німеччини, Італії, Ізраїлю, Киргизії, Казахстану, Литви, Латвії, Молдови, США, України та Росії. Учасники змагалися в категоріях «світовий хіт», «хіт країни» і пісня, написана спеціально для цього конкурсу.

У журі цього року – Лайма Вайкуле, Філіп Кіркоров, Ігор Ніколаєв, Леонід Агутін, Костянтин Меладзе і Валерій Меладзе, а головував один із засновників конкурсу – композитор Ігор Крутой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter