Прапор України послужив приводом для скасування концертів Софії Ротару в Росії

Теми
Наталія Сіробаб15 вересня 2014 о 11:181875 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Прапор України послужив приводом для скасування концертів Софії Ротару в Росії
У трьох російських містах скасували концерти Софії Ротару.

Прапор України послужив приводом для скасування концертів Софії Ротару в Росіїvisti.pro

У колективі співачки вважають, що це відбувається через фото зі святкування Дня Незалежності України, на якому вона позує з українським прапором, йдеться на сайті visti.pro.

Концерти Ротару скасували в Кемерово, Томську і Хабаровську за ініціативою місцевої влади. Але якщо у перших двох містах команда співачки змогла домогтися відновлення концертів, то в Хабаровську заявляють, що для виступу «немає технічних причин».

За словами концертного директора Ротару Сергія Лаврова, співачка все одно прилетить у Хабаровськ.

«Якщо влада не відновить концерт, який вона скасувала, і на який було продано за півтора місяця до концерту більше двох тисяч квитків, ми з Софією Михайлівною вийдемо на вулицю, зберемо ЗМІ і розповімо, що жодних технічних причин для скасування концерту немає. Ротару все одно зустрінеться зі своїми прихильниками і влаштує прямо на вулиці автограф-сесію. Ми будемо доводити свою правоту», говорить Сергій Лавров.

Концертний директор Софії Михайлівни не розуміє істерії росіян із приводу фотографії з українським прапором.

«Що в цій фотографії поганого? Кожного року Ротару на тлі російських прапорів вітала Росію. І одного разу, привітавши Україну з Днем Незалежності, вона потрапила в такий скандал. А чому ви не піднімаєте скандал через те, що вона недавно стала під узбецький прапор і привітала Узбекистан із Днем незалежності?», запитує Лавров.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter