Робін Вільямс покінчив із життям

Теми
Наталія Сіробаб12 серпня 2014 о 12:003629 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Робін Вільямс покінчив із життям
Колись його визнали найсмішнішою людиною у світі, але останнім часом він страждав від нападів глибокої депресії.

Робін Вільямс покінчив із життямru.tsn.ua

Голлівудський актор Робін Вільямс покінчив із життям, повідомляють на 1tv.com.ua. Йому було 63 роки.

Тіло знайшли в його власному будинку в Каліфорнії. За попередніми даними, смерть настала внаслідок удушення. Поліція розслідує обставини самогубства.

У минулому Вільямс страждав від алкогольної та наркотичної залежності, він лікувався в реабілітаційних центрах. Востаннє звертався туди цього літа. Але, як відзначають лікарі, не тому, що «зірвався», а щоб підтримати «період тверезості».

Роль інопланетянина в сіткомі «Морк і Мінді» принесла Вільямсу першу славу. Відтоді він був лікарем, учителем, нянею, джином, президентом, Пітером Пеном. Тричі актора номінували на «Оскара» за фільми «Доброго ранку, В’єтнаме!», «Товариство мертвих поетів» та «Король-рибалка». Але отримав найвищу кінонагороду Вільямс лише одного разу: за роль психолога у фільмі «Розумник Вілл Гантінґ».

Останньою роботою Робіна Вільямса стала стрічка «Ніч в музеї-3», де він грає президента Теодора Рузвельта. У планах було зняти продовження знаменитої комедії «Місіс Даутфайр».

Вільямс одружувався тричі, у нього залишилося троє дітей.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter