Російські рок-музиканти виступлять перед учасниками АТО

Теми
Наталія Сіробаб26 липня 2014 о 08:505604 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Російські рок-музиканти виступлять перед учасниками АТО
Російські гурти ДДТ і «Машина часу» виступлять перед бійцями сил АТО, що проходять лікування в Київському військовому госпіталі.

Російські рок-музиканти виступлять перед учасниками АТОtatar-inform.ru

Так вони вирішили висловити свою незгоду з політикою Путіна і підтримати українських військових, які стали жертвами розв’язаної Росією війни, йдеться на сайті trust.ua.

Про майбутній концерт повідомив прес-центр Майдану.

«Не всі російські виконавці підтримують політику Путіна. Частина з них – на боці світу та України. Подібний концерт може стати лише першим у цілому циклі акцій на підтримку бойового духу наших бійців», – йдеться в заяві Maidan Press Center.

Нагадаємо, що раніше лідер групи «Машина часу» Андрій Макаревич відмовився їхати в Автономну республіку Крим на фестиваль російських зірок, сказавши, що йому соромно дивитися в очі кримчанам, які були проти анексії півострова.

За підтримку українців у Росії Макаревич визнаний націонал-зрадником.

Лідер ДДТ Юрій Шевчук також спочатку виступав проти братовбивчої війни і надає допомогу біженцям із Донбасу.

На сторінках «Новости Донбасса» він звернувся з відкритим листом до жителів Донецька.

«Ми вже перерахували гроші тим, хто допомагає людям в їхній біді. Зараз хочемо зробити те, що найкраще вміють робити люди мистецтва», – сказав Юрій Шевчук.

Точна дата концерту поки не оприлюднена.

Нагадаємо, що в Росії запустили сайт «Зрадники». На ньому будуть опубліковані імена тих, хто критикує російську владу за втручання у внутрішні справи Україн

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter