Селін Діон перериває музичну кар’єру через хворобу

Теми
Наталія Сіробаб15 серпня 2014 о 09:401328 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Селін Діон перериває музичну кар’єру через хворобу
Канадська співачка Селін Діон оголосила, що змушена зробити перерву у кар’єрі, щоб відновити здоров’я і приділити увагу родині.

Селін Діон перериває музичну кар’єру через хворобуstarexpert.ru

Таке повідомлення з’явилося на її сайті у середу, 13 серпня, йдеться на ua.korrespondent.net.

У повідомленні наголошується, що кар’єра Діон у шоу-бізнесі буде перервана на невизначений термін. У заяві співачки сказано про те, що Діон страждає від захворювання, яке викликає запалення м’язів гортані. Через це вона вимушена була скасувати концерти у Лас-Вегасі, а також тур по Азії.

Крім того, у заяві повідомляють, що чоловік та менеджер співачки Рене Анжеліл також має проблеми зі здоров’ям. У грудні він переніс операцію з видалення злоякісної пухлини. У зв’язку з цим, Діон має намір направити всю свою енергію на лікування чоловіка, а також проводити більше часу з їхніми трьома дітьми.

Діон попросила вибачення у своїх шанувальників, яких розчарувало її рішення призупинити кар’єру.

Селін Діон отримала всесвітню популярність 1988 року, здобувши перемогу на конкурсі «Євробачення», де вона представляла Швейцарію. Вона записала понад двадцять альбомів, частину з них – французькою мовою. Діон є власницею п’яти премій «Греммі», до яких входить нагорода за альбом року (Falling Into You, 1996) та за пісню року (My Heart Will Go On з фільму «Титанік»).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter