Телеканал «Україна» покаже детективну мелодраму «Особиста справа»

Теми
Наталія Сіробаб18 квітня 2014 о 09:061978 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Телеканал «Україна» покаже детективну мелодраму «Особиста справа»
У вівторок, 22 квітня, о 21.00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра перших двох серій багатосерійного художнього фільму «Особиста справа».

Анна Гарнова. Фото з сайту kino-teatr.ru

60-серійна мелодрама розповість про життя жінки-судді, яка повинна не тільки влаштовувати своє особисте життя, але й вирішувати безліч завдань на складній та цікавій роботі, повідомляють на сайті vsetv.com.

У центрі оповідання – суддя з кримінальних справ Тетяна Ємельянова. Вона щойно отримала цю посаду, і, повна ентузіазму, хоче вершити непідробне правосуддя. Від багатьох своїх більш досвідчених колег Тетяна відрізняється готовністю досконало вникати навіть у найскладніші і, на перший погляд, безнадійні справи, зберігаючи непідкупність і чесність. І в цьому вирі робочих проблем їй ще потрібно знайти час на особисте життя. Актриса Анна Гарнова, виконавиця головної ролі:

«Моя героїня мені дуже близька по духу. Розумна, порядна, гарна, чесна жінка, яка бореться за справедливість. Коли я дізналася, що буду зніматися в цьому серіалі, я почала ходити на судові засідання, щоб подивитися на роботу судді в реальному світі».

У головних ролях фільму «Особиста справа» також знялися Ілля Шакунов, Микита Панфілов, Борис Невзоров та інші.

Фільм виробництва компанії Film.ua знімається в Києві та Київській області. Режисери багатосерійки – Володимир Мельниченко та Ігор Забара.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter