Жіночі чари спілкування: як привернути увагу чоловіка

Теми
Надія Труш23 квітня 2014 о 06:202658 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Жіночі чари спілкування: як привернути увагу чоловіка
Вашій подрузі завжди легко вдається розташувати до себе об’єкт симпатії, а для вас ще з шостого класу це було проблемою?

Не варто шукати в собі приховані недоліки і сваритися з подружкою. Проблему дуже легко вирішити. На багатьох чоловіків справляють неабияке враження голос жінки та її вміння спілкуватися. Так-так, саме банальне спілкування, а вже потім все інше (ваша фігура, приміром).

Жіночі чари спілкування: як привернути увагу чоловікафото з сайту unity.lv

Ми підготували кілька основних правил, які допоможуть вам причаровувати чоловіків не лише виглядом, а й розмовою.

Отже, дайте зрозуміти чоловіку, що лише з ним ви можете розмовляти по-справжньому. Але не варто це робити на першому ж побаченні! Представники сильної половини часто видаються надто вразливими до такого і ваша відкритість може спантеличити. Ваше головне завдання – уміти слухати та володіти мовою жестів. Проявіть зацікавленість співрозмовником і спільна тема для діалогу мов з-під землі виросте.

Бесіда з чоловіком це як вишуканий салат. Якщо не додати важливого інгредієнту (у даному випадку інтонацію довіри) – страва матиме недосконалий смак.

Більшість чоловіків звертає увагу на очі, а вже потім на груди, як прийнято вважати. Тому вразьте об’єкт своєї симпатії глибиною погляду. Ось секрет погляду, яким користувалися старосвітські панянки: подивіться вдалину, а потім прямо в очі співрозмовника, зіниці автоматично змінять свої розміри та продемонструють ваше хвилювання.

Читайте також

Основні секрети успішного флірту

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter