Журналісти поспілкувалися з тими, хто хоче до влади (частина 3)

Вибори-2015
Андрій Іванов16 жовтня 2015 о 09:431213 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Журналісти поспілкувалися з тими, хто хоче до влади (частина 3)
15 жовтня вийшов в ефір третій випуск проекту «Хочу до влади».

Журналісти поспілкувалися з тими, хто хоче до влади (частина 3)Фото: рoltavske.tv

У ньому взяли участь кандидат на посаду міського голови від Аграрної партії України Василь Ковальчук та кандидат від партії «5.10» Віктор Костюченко.

Під час спілкування у студії виявилося, що Віктор Костюченко не знає, як звуть колишнього мера Полтави, а Василь Ковальчук вважає Блок Петра Порошенка «Блоком Політичних Повій».

Питання кандидатам ставила незмінна команда журналістів: Анатолій Мележик (ГромадськеТБ.Полтава), Андрій Іванов (газета та інтернет-видання «Коло») та Ігор Литвиненко (інтернет-портал 0532.ua). Крім того, гості студії спілкувалися із глядачами, що в режимі онлайн залишали свої коментарі на каналі Полтавського Громадського Телебачення в YouTube. Зокрема, у претендентів на крісло міського голови поцікавилися щодо наявності у них контузій та інших травм, які можуть завадити їм виконувати свої обов'язки на посаді очільника міста. Спочатку це запитання образило колишнього військового Василя Ковальчука, проте пізніше він вибачився перед глядачкою Катериною за свою реакцію на її питання. Як це будо – дивіться на відео.

Дивіться також: Журналісти поспілкувалися з тими, хто хоче до влади (частина 2)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter