Керівник полтавського навчального закладу під час виборів використовував адмінресурс

Вибори-2015
Надія Труш29 жовтня 2015 о 17:591981 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Керівник полтавського навчального закладу під час виборів використовував адмінресурс
Міліціонери зараз перевіряють інформацію.

Керівник полтавського навчального закладу під час виборів використовував адмінресурсКерівник полтавського навчального закладу під час виборів використовував адмінресурс. Фото obukhiv.info

28 жовтня мешканець обласного центру повідомив, що у Полтаві посадова особа нібито надала незаконну вказівку ряду керівникам місцевих навчальних закладів фальсифікувати результати голосування на ДВК, котрі знаходились у їх приміщеннях. Про це повідомляє прес-служба УМВС в Полтавській області.

– Розслідується справа про намагання в одному із навчальних закладів міста проводити роботу з метою використання адміністративного ресурсу, – пояснив Юрій Сулаєв, речник обласної міліції.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 4 статті 157 Кримінального кодексу України (Перешкоджання здійсненню виборчого права). За період передвиборчої агітації і у день волевиявлення жодної подібної заяви до правоохоронців не надходило.

– Перша тривожна заява з’явилася учора, 28 жовтня. У ній йшлося про те, що у одному із навчальних закладів міста агітували за певного кандидата.

До теми: Роздача цукру і аптечок у Полтаві: міліція безсила

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter