Матковський до виборів приміряв на себе роль мера: відкрив з Головком комплекс складів у Полтаві

Вибори-2015
Надія Труш8 жовтня 2015 о 11:3034664 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Матковський до виборів приміряв на себе роль мера: відкрив з Головком комплекс складів у Полтаві
Головко, Пісоцький та кандидат на посаду мера Полтави Матковський перерізали стрічку на відкритті сучасного складу.

Андрій Пісоцький, Андрій Матковський, Валерій Головко

3 жовтня голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко, його заступник Андрій Пісоцький були присутніми на відкритті єдиного в області логістичного терміналу, побудованого за найновішими сучасними технологіями.

Разом з представниками обласної влади був присутній кандидат на посаду міського голови Полтави Андрій Матковський. Чинного міського голову Олександра Мамая на урочисте перерізання стрічки не запросили. Хоча захід назвали суспільно важливим для області і міста.

У кращих традиціях Голлівуду: червона доріжка, красиві дівчата, промови з подяками

Готуватися до появи представників влади та гостей почали заздалегідь. Приблизно за 40 хвилин до початку заходу перед будівлею із національними прапорцями у руках вишикувалися люди. Біля сцени, прикрашеної патріотичними кульками, гучно лунали танцювальні мелодії. Діти, які прийшли разом із батьками, танцювали.

Тим часом дівчата у вишиванках ретельно репетирували номер, як нестимуть на вишуканих червоних подушечках ножиці для перерізання стрічки. Репетиція відбулася тричі.

За десять хвилин до початку працівник швидко почистив щіткою доріжку.

Матковський приміряв на себе роль мера Полтави: разом із Головком відкрив складський комплекс

А красуні у вишиванках вишикувалися обабіч червоної доріжки – по троє з кожного боку.

13.00 – і ось він – урочистий момент: під бурхливі оплески присутніх та запис пісні "Україно!" у виконанні Тараса Петриненка до червоної доріжки у супроводі керівництва, причетного до будівництва компанії, прямують Матковський, Головко, Пісоцький. Дійство було дуже схожим на захід у Корпусному парку, коли Андрій Матковський зробив офіційну заяву про участь у мерських перегонах.

Після вітальних слів керівництва компанії, яка презентувала сучасні склади, виступив очільник області Валерій Головко. Він був небагатослівним, лише повідомив, що завдяки новим складам у місті будуть нові робочі місця. Далі почав рекламувати Матковського:

– Хочу сказати дещо на адресу мого друга та колеги Андрія Матковського. Якщо згадати той час, коли він перебував на посаді міського голови, то саме тоді малий і середній бізнес в Полтаві мав високий розвиток. Він приклав руку до того, що сьогодні відкривається сучасний логістичний центр, – натякнув на теперішній низький показник розвиток бізнесу Головко. Подякувавши підприємцям за роботу, передав слово кандидату на посаду мера.

Виступ Андрія Матковського був дуже схожим на промову людини, яка уже перебуває на посаді міського голови. Він оцінив важливість складів, дякував інвесторам та назвав цифру, скільки робочих місць дасть складський комплекс – 250. Говорив про військові дії на Сході України, мовляв, це не заважає розвивати бізнес у Полтаві.

Далі виступив Пісоцький. Він майже слово в слово повторив промову свого тезки. Зокрема, про бюджет та нові робочі місця. З його вуст також, як і з вуст попередніх спікерів, звучали подяки на адресу інвесторам і підприємцям.

Пісоцький зробив прогноз щодо полтавської економіки.

– Найгірше все позаду. Далі наша економіка буде тільки зростати, – сказав.

Коли усі висловилися, перерізали символічну стрічку.

Після цього пішли оглядати сучасні склади.

Головко і Пісоцький здебільшого скромно роздивлялися, а Матковський "сипав" запитаннями про технології будівництва та призначення складів. Уважно заглядав у кожне приміщення.

Журналіст "Кола" запитала у Матковського, чому і в якості кого він разом із представниками влади прибув на офіційне відкриття важливого для економічного потенціалу міста об’єкту. Робити це довелося, коли він після презентації разом із Головком та Пісоцьким йшов до автомобіля. Говорячи із журналістом, Андрій Матковський не зупинився.

Ось що він відповів:

– Перш за все я тут як гість. Коли був міським головою, саме при мені розпочиналося виділення земельної ділянки під будівництво цього центру, – пояснив Матковський.

Також журналіст попросила прокоментувати роздачу аптечок пенсіонерам. Зокрема, пояснити, чому роздача ліків відбувається закрито, а пресу силою виштовхують геть і не дають можливості висвітлити суспільно важливу тему. Почувши запитання про аптечки, Матковський зупинився.

– Це запитання не стосується заходу. Тому поспілкуємося з вами іншим разом. Звертайтеся до моєї прес-служби Ігоря Кужика. Зараз я дуже зацікавлений в тому, щоб було більше зроблено для міста, – сказав колишній міський голова.

Інформація про те, що біля будинку, в якому пенсіонерам роздають аптечки, перешкоджають журналістській діяльності та застосовують до представників ЗМІ силу, на кандидата в крісло міського голови не подіяли. На жаль, коментарів із поясненнями від людини, яка зібралася очолити Полтаву, "Коло" не отримало.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter