Очільник Кобеляк чотирьох каденцій визнав свою поразку у виборах

Вибори-2015
Юлія Обелець26 жовтня 2015 о 15:552767 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Очільник Кобеляк чотирьох каденцій визнав свою поразку у виборах
Олекснадр Ісип, який чотири каденції головував у Кобеляках, написав у соцмережі, що програв місцеві вибори-2015.

Очільник Кобеляк чотирьох каденцій визнав свою поразку у виборахОчільник Кобеляк чотирьох каденцій визнав свою поразку у виборах. Фото dennislapin.livejournal.com

Ці вибори мною програно. На п'ятий термін громада Кобеляк не підтримала. Інший кандидат отримав на 27 голосів більше... Дякую усім, хто мене підтримував протягом чотирьох каденцій і голосував цього разу!, – написав у Фейсбуці Олександр Ісип.

У коментарях він зазначив, що обігнав його у перегонах на посаду міського голови Кобеляк, Олександр Копелець. Останній – кандидат від політичної партії "Наш край", за даними ЦВК.

Очільник Кобеляк чотирьох каденцій визнав свою поразку у виборахЗі сторінки Олександра Ісипа

Довідково: у 1998, 2002, 2006, 2010 роках Кобеляцьким міським головою обирали Олександра Ісипа.

Таку інформацію опублікувало і видання «Ехо з регіону»:

З’явилися перші результати місцевих виборів у Кобеляках та Кобеляцькому районі. І хоча, до цього часу триває опрацювання і прийом протоколів, але вже відомо про те, що з перевагою у 3 десятки голосів на виборах Кобеляцького міського голови переміг Олександр Копелець, написав автор Ігор Філоненко.

Також оприлюднили результати голосування у деяких населених пунктах Кобеляцького району.

У Сухинівці та Кунівці на посадах залишилися діючі сільські голови — Ігор Рябека та Віктор Варава. Не змінилися сільські голови іще у кількох органах місцевого самоврядування. Так. у Кіровській, як і раніше, працюватиме Сергій Пилипенко, у Світлогірській - Тамара Гординська, у Шенгурівській - Світлана Толмачова, у Підгорянській - Анатолій Няйко. Щоправда, як твердить автор, у випадку з Анатолієм Миколайовичем ще потрібно дочекатися рішення суду.

А ось у Жуківській сільській раді вибори виграв Олег Охріменко.

У селищі Білики пост сільського голови отримав Юрій Латиш.

До теми – У Миргороді лідирує чинний міський голова

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter