Полтавка зафіксувала на відео візит Олександра Мамая на дільницю (відео)

Вибори-2015
Юлія Обелець25 жовтня 2015 о 15:391926 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавка зафіксувала на відео візит Олександра Мамая на дільницю (відео)
До редакції "Коло" читачка надіслала відео з дільниці № 531174 (мікрорайон Половки), де разом з родиною голосував кандидат на посаду міського голови Полтави і одночасно діючий мер Олександр Мамай.

Полтавка зафіксувала на відео візит Олександра Мамая на дільницюОлександ Мамай

Із відео читачка, яка представилась полтавкою Іриною, надіслала і коментар, як все відбувалось:

– На виборчу дільницю Олександр Мамай приїхав об 11 годині. Разом з сім'єю: дружина, старший син, донька Наталія з двома дітьми. На вході до дільниці була черга, стояли з усіма у черзі хвилин 10. Поява міського голови особливого пожвавлення чи ажіотажу не викликала, ніхто з членів комісії особливо не переймався теж, всі були спокійні та нейтральні. Привіталися з ним і про щось запитали кілька людей. Відмітили те, що став у чергу. Коли за столиком, де голосували жителі вулиці Світанкової, не було виборців, їх позвали заходити. Отримавши бюлетені, стояв ще хвилин 10 до кабінок. Кидав бюлетень у скриньку разом з онукою. Журналістів не було. Тож ніхто Олександра Федоровича не питав, як він голосував і які його прогнози.

До речі, очільник Полтавщини у соцмережі сам похвалився, що прийшов голосувати з родиною

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter