Полтавську викладачку начального закладу підозрюють у порушенні порядку розміщення агіток

Вибори-2015
Юлія Обелець14 жовтня 2015 о 09:261082 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавську викладачку начального закладу підозрюють у порушенні порядку розміщення агіток
36-річна викладач професійно-технічного закладу Полтави вивісила в гуртожитку плакат з агітацією за одного з кандидатів у очільники Полтави.

Полтавську викладачку начального закладу підозрюєть у порушенні порядку розміщення агітокПолтавську викладачку начального закладу підозрюєть у порушенні порядку розміщення агіток. Фото zn.ua

13 жовтня від члена громадської організації «Опора» до чергової частини Київського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вікні гуртожитку одного з професійно-технічних закладів Полтави, вивішено плакат з агітацією за одного з кандидатів у мери Полтави. Про це йдеться на сайті УМВС області.

Працівники слідчо-оперативної групи райвідділу встановили, що агітаційний плакат на вікні гуртожитку розмістила мешканка цієї кімнати, 36-річна викладачка навчального закладу. У своїх поясненнях вона повідомила, що підтримує кандидата у мери, інформацію про якого розмістила, і таким чином хотіла це продемонструвати іншим людям.

Дії жінки кваліфікуються за частиною 14 статті 212 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених місцях), проводиться подальша перевірка.

Міліція нагадує усім полтавцям про те, що відповідно до підпункту 5 пункту 9 статті 60 Закону України «Про місцеві вибори» (обмеження щодо ведення передвиборної агітації) забороняється розміщувати друковані передвиборні агітаційні матеріали, політичну рекламу та повідомлення про перебіг виборчого процесу на пам’ятках архітектури, на об’єктах культурної спадщини, на будинках і в приміщеннях органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій державної та комунальної форми власності, а також у місцях, де вони перешкоджають безпеці дорожнього руху.

До теми – У Полтаві роздавали листівки проти кандидата в мери

Для довідки:

Згідно, ч. 14 ст. 212 Кодексу України про адміністративні правопорушення за "Порушення встановленого законом порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених законом місцях громадянином -

тягнуть за собою накладення штрафу від 5 до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter