У Полтаві учасники передвиборчих перегонів не нехтують «чорним піаром»

Вибори-2015
Ольга Матвієнко1 жовтня 2015 о 16:2120113 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві учасники передвиборчих перегонів не нехтують «чорним піаром»
Жертвою «брудних» політичних технологій став Олександр Удовіченко.

У Полтаві учасники передвиборчих перегонів не нехтують чорним піаромПроти кандидата на посаду міського голови застосовують «чорний піар»

Оксана Деркач, представниця тієї ж партії, що і кандидат у на посаду міського голови, колишній голова облдержадміністрації, Олександр Удовіченко, повідомила, що містом розповсюджують листівки із неправдивою інформацією щодо діяльності політика.

– Мені подзвонила жінка, сказала, що на Великотирнівській, 36 усі двері обклеєні оголошеннями про зустріч Олександра Васильовича у 31 школі. З’ясувалося, що обклеєні також і «Половки», – розповіла Оксана Деркач.

Вона зауважила, що на листівках немає вихідних даних, партія їх не виготовляла і такі зустрічі не заплановані. Штаб політичної сили до цієї друкованої продукції не має жодного відношення.

– Інакше як провокація і непорядні дії я це назвати не можу, – резюмувала Оксана Антонівна. Припускає, що розклеювання таких листівок має на меті дискредитувати кандидата: люди прийдуть на зустріч, а кандидат – ні.

Детальніше у відео блогера Олександра Демидовича:

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter