Лідер «Рідного міста» Олександр Удовіченко назвав передвиборчу кампанію в Полтаві брудною

Вибори-2015
Юлія Обелець10 листопада 2015 о 18:2933263 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Лідер «Рідного міста» Олександр Удовіченко назвав передвиборчу кампанію в Полтаві брудною
«Убога макулатура» та негідники – Олександр Удовіченко про місцеві вибори у Полтаві.

Лідер «Рідного міста» Олександр Удовіченко назвав передвиборчу кампанію в Полтаві брудноюЛідер «Рідного міста» Олександр Удовіченко назвав передвиборчу кампанію в Полтаві брудною

Екс-очільник Полтавської облдержадміністрації під час прес-конференції 10 листопада
висловив свою думку щодо передвиборчих перегонів.

– Сама передвиборча кампанія у Полтаві мала дуже багато брудних технологій, які дали можливість деяким політсилам отримати незаслужений ними результат. Перш за все – це провладна «Солідарність», – сказав Олександр Васильович. – Як на мене, весь бруд і ті технології, які завершувались грошовими винагородами, йшли саме від «Солідарності». Це ганебне явище, на яке, з одного боку – влада не реагує, адже очолила цей процес, з іншого боку – паралізована правоохоронна система, яка показала нездатність чи небажання впливати на речі, які стоять поза законом. Щодо самого Закону «Про місцеві вибори» – він затверджений парламентськими партіями, тому зрозуміло, що документ дав їм певні переваги у передвиборчій боротьбі з непарламентськими політсилами.

«Убога макулатура» та негідники – Олександр Удовіченко про місцеві вибори у Полтаві

Також Олександр Удовіченко показав журналістам кілька прикладів фейкових агіток
інших кандидатів, які поливали його брудом під час передвиборчої кампанії.

– Мали індивідуумів, які на першій сторінці рекламували себе, а на другій – поливали брудом кандидатів, які для них є політичним опонентами та особистими ворогами. Негідники лише негідними методами могли боротись, тому що інших аргументів у них немає, – пояснив він. – Перекручування фактів, обклеювання фейковими листівками-запрошеннями про зустрічі – все це ми мали у ході передвиборчої кампанії. Все це робилось задля того, щоб викликати негатив до кандидата, в даному випадку до мене. Ми звертались щодо таких порушень в правоохоронні органи, хоча розуміли, що правоохоронна система не має великого бажання цим займатись. Нинішнє законодавство дає можливість міліції чи іншим структурам знайти шпаринку, яка виправдає відсутність реакції на такі речі.

На запитання – хто фінансував такі агітки, екс-голова області відповів:

– Ми знаємо, хто заплатив за цю «убогу макулатуру», але я не хотів би далі заглиблюватись, відповідаючи на це питання.

– Це хтось з двох кандидатів на посаду міського голови Полтави? – запитав один із присутніх на прес-конференції журналістів.

– Так, – відповів лідер «Рідного міста».

Удовіченко наголосив, що як політик не агітує за конкретного кандидата в другому турі. Але як приватна особа віддасть свій голос за «менше зло» - Олександра Мамая.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
на правах реклами ®