В Октябрському районі Полтави лідирує Мамай (ФОТО, ВІДЕО)

Вибори-2015
Ольга Матвієнко26 жовтня 2015 о 06:214935 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В Октябрському районі Полтави лідирує Мамай (ФОТО, ВІДЕО)
​Станом на 5.00 на ТВК Октябрського району «здалися» 11 дільничних комісій.

В Октябрському районі Полтави лідирує Мамай (ФОТО, ВІДЕО)За 9 годин роботи на ТВК Октябрського району опрацювали протоколи із 11 дільниць. Фото Андрія Іванова

Протягом кількох годин здавати протоколи на ТВК Октябрського району приїжджали лише комісії із невеликих (спеціальних) дільниць. Наприклад, першою близько 1.20 відзвітувала дільниця 531266, розташована в обласному клінічному госпіталі для інвалідів війни.

– Для мене це був цікавий досвід. Багато спілкувалися сьогодні з людьми щодо організації процесу. Люди не дуже задоволені. Основне дорікання: люди не розуміли, чому на цій дільниці вони могли голосувати тільки за міського голову, – розповів Ігор Ракін, замголови ДВК №531266.

Власне, єдине порушення на дільниці було пов’язане саме із цим: хлопець із АТО був не задоволений поясненнями членів ДВК і просто розірвав свій бюлетень.

Далі із доволі тривалими затримками у часі прозвітували ще дев’ять дільничних комісій. Під час цього спостерігачі зробили лише кілька зауважень. Наприклад, одну із комісій відправили на дільницю, адже при собі вони не мали актів.

Лише о 4.15 із трьома великими мішками з бюлетенями на ТВК з’явилися представники доволі великої дільниці №513252. Проте їх одразу ж завернули – на одному із мішків не вистачало печатки. Вже за 15 хвилин вони повернулися і комісія приступила до опрацювання протоколів.

Наступну комісію з великої дільниці теж завернули: мішки із бюлетенями були опечатані правильно, а ось у протоколах виявили розбіжності. Тому відправили перевіряти протоколи. Якщо помилку не зможуть виправити, то бюлетені перераховуватимуть вже члени ТВК.

Таким чином, станом на 5.00 ранку опрацювали протоколи лише із 11 дільниць.

– Наразі одинадцята дільнична виборча комісія здала протоколи, дванадцяту відправили на доопрацювання, бо в них були неточності в цифрах. До цього часу здалися лише спеціальні комісії і лише одна велика дільниця, тому говорити про якісь результати ще зарано, – прокоментував Сергій Сур, голова ТВК Октябрського району.

Тим не менше, результати на територіальній виборчій комісії Октябрського району:

Мамай Олександр Федорович – 755

Матковський Андрій Всеволодович – 576

Бублик Юрій Васильович – 424

Удовіченко Олександр Васильович – 397

Шамота Олександр Сергійович – 290

Жиденко Лев Анатолійович – 161

Костюченко Віктор Вікторович – 118

Тесленко Валерій Валерійович – 110

Ковальчук Василь Григорович – 101

Русін Олександр Миколайович – 90

Окіпнюк Ігор Михайлович – 51

Особік Ірина Станіславівна – 32

Сікалов Геннадій Анатолійович –30

Черкас Оксана Григорівна – 27

Батов Святослав Володимирович – 21

Слизько Олег Сергійович – 20

Маслак Віра Миколаївна – 14

Губенко Анатолій Іванович – 6

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter