Журналісти спілкувалися з тими, хто хоче до влади (відео)

Вибори-2015
Андрій Іванов14 жовтня 2015 о 10:581120 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Журналісти спілкувалися з тими, хто хоче до влади (відео)
За 12 днів до місцевих виборів 2015 на Полтавському Громадському стартував новий проект під назвою «Хочу до влади».

Журналісти спілкувалися з тими, хто хоче до влади (відео)Фото: poltavske.tv

У рамках проекту журналіст Анатолій Мележик у прямому ефірі спілкується зкандидатами на посаду міського голови. Дізнаватися всю правду про претендентів на мерське крісло йому допомагають журналісти інших полтавських незалежних ЗМІ. Форматом передбачено участь в одній програмі одразу двох кандидатів, тож глядачі мають можливість спостерігати дебати в режимі реального часу.

Гостями першого випуску програми «Хочу до влади» стали: кандидат від партії «Республіка» Олег Слизько та самовисуванка Віра Маслак. Із журналістів у шоу взяли участь Андрій Іванов (газета та інтернет-видання «Коло») та Ігор Литвиненко (інтернет-портал 0532.ua). Учасники дебютної програми обговорювали деталі своїх передвиборчих програм, доводили, чому саме вони мають очолити місто, а також вирішували, хто з кандидатів на посаду міського голову Полтави «самий красивий». Деталі у відео.

Читайте також: Полтавську викладачку начального закладу підозрюють у порушенні порядку розміщення агіток

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter