Полтавські телеканал Місто і газета Полтавський вісник працюватимуть без дотацій

Новини
Таня Цирульник12 листопада 2010 о 17:203005 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські телеканал Місто і газета Полтавський вісник працюватимуть без дотацій
Олександр Мамай З 12 листопада канал «Місто» та газета «Полтавський вісник» працюватимуть без будь-яких субсидій з міського бюджету.
Полтавські телеканал Місто і газета Полтавський вісник працюватимуть без дотацій

– У телеканалу є власник і змінити його я не маю повноважень, – визнав Олександр Мамай. – До журналістів «Міста» я не маю ніяких претензій. Якщо міській раді знадобиться висвітлити якусь подію на телебаченні, буде укладатися окрема угода та проводитимуться торги з телеканалом. «Полтавський вісник» – хороша газета. От тільки тираж у неї до виборів був 30 тисяч, а після – упав до 13. Перестали так різко читати? Жодної копійки з міського бюджету газета від сьогодні не отримає і перейде на госпрозрахунок. На сесії міської ради буде призначено нового головного редактора, який буде топ-менеджером. Якщо газета приноситиме прибуток – добре, не приноситиме – усе-одно існуватиме. Якщо стане збитковою – забирати кошти на виплату зарплат двірникам, щоб дати дотацію «Полтавському віснику» я не стану.

«Перша полтавська» також функціонуватиме. Розрахована на пенсіонерів, яким іноді дорого витрачати дві гривні на пресу, вона матиме свою читацьку аудиторію.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter