Олександр Мамай подарував студентам-благодійникам поїздку до Києва

Новини
17 листопада 2010 о 13:101060 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександр Мамай подарував студентам-благодійникам поїздку до Києва
Вчора, 16 листопада, у дискотечно-виставковій залі Міського будинку культури відбувся IV благодійний студентський бал «Допомогти так легко».

На бал завітали студентські делегації полтавських навчальних закладів всіх рівнів акредитації та їх керівники, щоб не тільки потанцювати, але і допомогти коштами хворим дітям.

У програмі балу були виступи хореографічних колективів «Реверанс» та«Авіаданс», також нагороджували кращих студентів Полтави. Серед присутніх обрали і Короля та Королеву балу.

Для присутніх також заспівала переможниця шоу «Україна має талант!–2» Олена Ковтун, яка виконала дві пісні. Спів так приголомшив студентів, що вони в захваті довго аплодували землячці.

А майстер-клас від відомого танцюриста Євгена Броннікова допоміг зрозуміти студентам всі тонкощі вальсу.

Журналісту «Кола» вдалося поспілкуватися із парою, яка першою вийшла танцювати вальс. Хвилину вони одиноко кружляли по залу, поки не вийшли на танець інші студентські пари.

– Прийшли сюди відпочити та допомогти дітям, – розповів Олександр, студент Полтавського національного педуніверситета. – Показати себе і подивитися на людей. Крім збору коштів під час самого балу, в приміщеннях навчальних закладів тривалий час були розміщенні благодійні скриньки для збору коштів і найбільше зібрав Полтавський факультет Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого. Студенти цього закладу зібрали 2376 гривні і стали переможцями у номінації «Благодійник 2010».

Всього студентами міста зібрано станом на ранок 16 листопада 15059 гривень.

Міський голова Полтави Олександр Мамай, який був присутній на заході пообіцяв подвоїти зібрану благодійну суму, а всіх присутніх студентів безкоштовно повезти до Києво-Печерської лаври.

Нагадаємо, що Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтаської міської ради спільно зі Студентською радою організували цей вже традиційний захід для залучення молоді до збирання коштів на благодійні цілі.

Цього року за рішенням депутатського корпусу Студентської ради було визначено суму благодійного внеску в розмірі 40 гривень та визначено спрямованість благодійних коштів.

Вони підуть на лікування чотирьох дітей – Вікторії Осташко (туговухість третього ступеня), Івану Шелесту (двостороння сенсоневральна втрата слуху), Вікторії Шаркової (лінфангіома правої щоки) та Дані Колесніка (гострий лімфобластичний лейкоз – І гострий період).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter