Благодійна організація за 10 днів допомогла знайти дім вже 10 тваринкам

Спецпроекти
Валентина Зайченко24 листопада 2010 о 21:041592 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Благодійна організація за 10 днів допомогла знайти дім вже 10 тваринкам
Чорний песик Джек, якому нещодавно шукали господарів, знайшов свою родину у Рибцях під Полтавою. Крім цього родини знайшли ще 10 безпритульних тварин.


Джек разом зі своїм господарем у РибцяхДжек разом зі своїм господарем у Рибцях

Нагадаємо, у Полтаві створена благодійна організація, яка допомагатиме безпритульним тваринам. До офіційної реєстрації організації, її акивісти за кілька років вже знайшли господарів майже півтисячі безпритульних собачок та кішечок.

А за 10 днів офіційної роботи родини з’явилися ще у 10 тваринок.

Прямо на очах у журналіста під час візиту до приміщення забирали 10-ту щасливу тваринку. Господар Сергій приїхав за цуциком аж із Глобиного Полтавської області.

Сергій з Глобиного з онуком РексаСергій з Глобиного з онуком Рекса



– Я дуже люблю тварин. Моя собака нещодавно загинула під колесами автомобілю. Мені розповіли про цей Центр і я вирішив приїхати взяти собі собаку, – розповів Сергій з Глобиного. – Я люблю, щоб у дворі було багато тварин. Крім собаки і кішки у мене є майже усі представники домашнього господарства – свині, кури, качки, гуси.

У щеняти, яке знайшло свою родину залишилось 5 братиків та сестричок. Усі вони онуки Рекса, пса, який з’являвся на сторінках газети «Коло» кілька років тому. Тоді від смерті його врятувала Майя Матвєєва разом зі своєю родиною.

Братики та сестрички цього песика (дуже схожі на нього) шукають господарівБратики та сестрички цього песика (дуже схожі на нього) шукають господарів

– Через кілька років він «одружився» з однією собачкою, яка народила йому цуценят. Під час пологів мати потомства померла. Рекс приходив і лежав на її могилі. Він помер через тиждень після її смерті, – зі сльозами згадує Майя Матвєєва, голова наглядової ради Полтавської обласної благодійної організації «Юний Європеєць». – Я вперше побачила, що у собак також буває любов… Зараз ми намагаємось знайти господарів для онуків Рекса.

Якщо Ви хочете знайти собі вірного друга, звертайтеся до благодійної організації.

Координати Центру:

(0532) 65-54-43

(066) 066 679-37-89

(063) 262-75-59

Полтава, вул. П. Юрченка, 18