У Полтаві всі учасниці виграли конкурс Міс двірник

Дозвілля
24 грудня 2010 о 18:301318 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві всі учасниці виграли конкурс Міс двірник
У залі КП ЖЕД-4 відбулося свято краси «Міс Двірник-2010».
Три учасниці продефілювали у вечірніх сукнях, показали свої святково прикрашені мітли і знання про полтавські вулиці. Під першим нершим номером була учасниця Оксана Кисла – мати трьої дітей, друга – Наталія Гнатенко, мати-одиначка, третя – Ганна Щербак, мати двох доньок. Всі вони мають багаторічний стаж роботи двірником.

– У кожної людини є своя мрія, – сказала Лариса Кікоть, начальник КП ЖЕД-4. – Коли я прийшла сюди працювати, то була здивована неповагою до роботи двірника, а це дуже важливі люди в нашому місті. І ця професія не гірша, ніж інші. У мене ж мрія була довести це всім людям. Головне пам’ятати, що чисто – це не там, де прибирають, а де не смітять.

Хоч учасниці і бажали перемогти, але міський голова Олександр Мамай вирішив, що у цьому конкурсі не буде переможених.

– Буде справедливо, що усі три учасниці і стануть переможницями цього першого конкурси краси серед двірників, – сказав Олександр Федорович. – Адже всі вони варті перемоги.

Олександр Мамай як лідер громадського об’єднання подарував учасницям по 750 гривень, кожному двірнику ЖЕД-4 та молодим талантам, що виступали на цьому святі, по сто гривень. Лише корону переможниці залишили як символ цього свята, а не подарували найкрасивішій.

Міський голова також пообіцяв, що обов’язково підтримає такий конкурс і весною організують такий же конкурс серед всіх двірників Полтави.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter