Полтавська міліція буде посилено чергувати на новорічні свята

Новини
27 грудня 2010 о 18:311123 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська міліція буде посилено чергувати на новорічні свята
В Полтавській області стартували оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Ялинка»
–  з 22 грудня 2010 року по 14 січня 2011 року працівники міліції скоординують свої дії на забезпечення охорони громадського порядку на дитячих святкуваннях, а також здійснювати заходи з попередження дитячої злочинності, бездоглядності та забезпечувати соціальний та правовий захист неповнолітніх.

Міліція працюватиме на свята в посиленому режиміМіліція працюватиме на свята в посиленому режимі

– Буде створено оперативний штаб, який буде моніторить ситуацію із охороною громадського порядку, – сказав Юрій Сулаєв, начальник відділу зв’язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області. – Працівники міліції будуть посилено чергувати на новорічні та різдвяні свята.

В найближчих планах працівників міліції є також проведення рейдів з виявлення бездоглядних дітей, підлітків, які займаються проституцією, перебувають у розшуку, з метою їх подальшого соціального влаштування.

– Працівники міліції з 26 грудня по 3 січня та із 6 по 8 січня будуть нести службу в посиленому варіанті, – розповів Олександр Кошельник, старший інспектор сектора ПМУ. – У Полтаві буде 6 святкових заходів в новорічну ніч і як мінімум по 10 працівників будуть чергувати на кожному.

Не оминуть увагою правоохоронці і розважальні заклади на предмет виявлення фактів продажу та розпивання неповнолітніми алкогольних напоїв, розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин. В разі виявлення порушень чинного законодавства до приватних підприємців буде вирішуватися питання щодо призупинення діяльності ліцензій на право торгівлі зазначеною групою підакцизних товарів та притягнення правопорушників до відповідальності.

Міліція вкотре звертається до приватних підприємців з проханням неухильно дотримуватися чинного законодавства та не продавати пиво та інші алкогольні та слабоалкогольні напої та тютюнові вироби дітям.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter