У Полтаві звільнять начальника управління ЖКГ

Новини
Валентина Зайченко29 грудня 2010 о 17:441692 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Юрій Непорада Фото Юлії ДеркачЗ неофіційних джерел стало відомо, що Юрія Непораду, який займав посаду начальника управління житлово-комунального господарства, звільняють. Мер Полтави підтвердив цю інформацію.
– Юрій Непорада написав заяву на звільнення за власним бажанням. Особисто моя думка, що він не зовсім компетентний у своїй професії. Коли йому задавали питання стосовно роботи управління, фінансових питань тощо, то він самостійно не відповідав, а завжди приводив з собою свиту. А сам він не знає відповідей, – розповів Олександр Мамай, міський голова Полтави.

Як признався мер, Юрій Непорада зараз знаходиться у відпустці, після якої складає свої повноваження начальника управління.

Сам Юрій Якович від коментарів з цього приводу відмовився.

28 грудня, коли у Полтаві знову випав сніг, комунальні служби спрацювали добре. На вулицях відразу з’явилася спецтехніка. На тротуарах люди в яскравих помаранчевих жилетах розтрушували пісок та сіль. Журналісти поцікавились у мера, чи пов’язана така активність комунальників зі зміною очільника управління ЖКГ.

– Ні. Місто стали прибирати від снігу краще, бо на вулицях стало працювати більше техніки. У перші дні негоди минулого разу працювало 7 тракторів, а тепер – 20. Бо ми чекали комплектацію, за яку вже було сплачено. Тепер спеціальні мітли надійшли, техніка укомплектована і місто повністю готове для боротьби з негодою.

Крім цього, нагадаємо, що міський голова збирав спеціальну апаратну нараду, на якій розповів підприємцям те очільникам ЖЕДів, як потрібно прибирати місто в негоду.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter