Міліція повідомила, що інформація про побиття 25-річного полтавця не правдива

Новини
Валентина Зайченко2 лютого 2011 о 09:15804 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з newsukraine.com.uaПравоохоронці оприлюднили на офіційному сайті попередні висновки спеціальної комісії,
що розслідувала справу. На сайті УМВС йдеться, що інформація, оприлюднена у ЗМІ Юрієм Стеценком про його побиття працівниками Полтавського міського управління, не відповідає дійсності.



– При зверненні у травматологічний пункт міста Полтави 28 січня, Юрій Стеценко поскаржився на погіршення стану здоров’я у зв’язку із побиттям його працівниками міліції. Як зазначили лікарі травматологічного пункту, зовнішніх ознак застосування проти заявника фізичної сили на тілі не було виявлено. А результати зданих аналізів за висновком лікарів були в нормі, – повідомив Юрій Сулаєв, начальник ВЗГ УМВС України у Полтавській області. – Однак, Стеценко скаржився на болі в животі у зв’язку з чим йому було рекомендовано звернутися до 2-ї лікарні міста Полтави для додаткового обстеження.

Обстеживши пацієнта лікарі 2-ї міської лікарні тілесних ушкоджень не виявили і порекомендували хворому звернутися для обстеження до Бюро судово-медичної експертизи, говориться на офіційному сайті обласної міліції.

Одразу після отримання результатів СМЕ, висновок фахівців буде оприлюднений на сайті УМВС.

Нагадаємо, що перед цим правоохоронці оприлюднили інформацію про те, що Юрій Стеценко неодноразово мав проблеми з законом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter