Полтавським ДАІшникам вже прислали 10 sms, але нікого не покарали

Новини
25 лютого 2011 о 11:35859 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Полтавським ДАІшникам вже прислали 10 sms На прес-конференції стосовно безпеки дорожнього руху керівництво УДАІ області розповіли про повідомлення громадян, екзамени працівників ДАІ та про плани на роботу.

На телефон для sms-повідомлень вже надійшло 10 повідомлень, – повідомив Олександр Штепа, начальниу УДАІ у Полтавській області. – Кожного ранку чергові звітують мені особисто за кількість повідомлень та оперативність їх вирішення. Три із них із подякою за діяльність працівникам ДАІ, чотири – скарги на неправомірні дії працівників ДАІ. Після детальної перевірки скарг громадян порушень не було виявлено. Одне повідомлення стосувалося пасажирських перевезень. Батько вийшов зустрічати доньку, але не встиг до зупинки і дитина поїхала далі. Працівники ДАІ допомогли встановити місце кінцевої зупинки маршрутного автобусу, батько знайшов доньку  саме там.

Також виявилося, що інспектори ДАІ кожного місяця складають екзамени.

– Кожного місяця наша комісія по безпеці дорожнього руху приймає у кожного працівника ДАІ тести на знання правил дорожнього руху, – розповів Олександр Іванович. – Не кожний одразу їх проходить, були випадки перескладання.

Зараз особливу увагу працівників ДАІ буде звернуто на дотримання правил дорожнього руху при русі автомобілів зі спецсигналами.

На днях лікарі зазначали, що карету «швидкої» не пропускали водії, – сказав Олександр Штепа. – Тому будемо проводити профілактичні роботи і тих, хто не виконує правил, будемо штрафувати.

Також керівництво Полтавського ДАІ пояснило ситуацію стосовно відомого інструктажу у Бердянську.

– У нас немає таких інструктажів, – пояснив Олександр Штепа. – Основними критеріями роботи є кількість ДТП, травмовані та загиблі особи. Аналізуючи ситуацію, кожний начальник ДАІ спрямовує діяльність працівників ДАІ на конкретну задачу, яка дозволить зменшити ці показники. Наша робота – профілактика безпеки дорожнього руху.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter