Полтавські міліціонери розповіли, куди дівають вилучені гральні автомати

Новини
Валентина Зайченко31 березня 2011 о 22:191325 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Дмитро ЮщукНа прес-конференції Дмитро Ющук, начальник Слідчого управління області, розповів про боротьбу з гральним бізнесом та наркотиками.




Нещодавно правоохоронці призналися, що начальник обласного управління міліції поставив під особливий контроль виявлення правопорушень, пов’язаних з наркотиками та ігровим бізнесом.

Наркотики продають і аптекарі, і лікарі

– Нещодавно були викриті аптечні кіоски,в яких продавали препарат Трамадол та інші заборонені засоби. Також на території області затримані лікарі, які виписували ці препарати без потреби. А три дні тому у Полтаві виявили аптеку, в якій реалізовували ці наркотичні засоби. Скоро ця інформація буде оприлюднена, але поки що подробиць розповісти не можу, – сказав Дмитро Ющук, заступник начальника УМВС України в Полтавській області, начальник Слідчого управління, полковник міліції.

Вилучені гральні автомати часто повертаються власникам

Щодо грального бізнесу, Дмитро Ющук також висловив надію, що скоро міліціонери викриють всі підпільні клуби азартних ігор, і забороненого бізнесу в Полтаві не вестимуть.

– Для зберігання вилучених гральних автоматів ми найняли спеціальне приміщення, адже вони займають набагато більше місця, ніж інші докази у кримінальних справах. Якщо суд виносить рішення, повернути вилучені автомати власникам під відповідальне зберігання з забороною використання, то доводиться повертати. А те, що власникам не повертається, ми знищуємо, – розповів Дмитро Ющук.

На одне з таких знищень міліціонер пообіцяв запросити журналістів. Про комп’ютерну техніку, яку вилучають в клубах азартних ігор, Дмитро Ющук розповів, що таку техніку реалізують, а гроші віддають державі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter