У Полтаві блогер-ревізор з Рівного полюбив футбол

Проект Інше місто
4 квітня 2011 о 08:101576 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві блогер-ревізор з Рівного полюбив футбол
Сьогодні презентую бонусні враження від полтавського футболу. Поталанило стати стати глядачем футбольного матчу місцевої "Ворскли" з "Севастополем". І полтавці не підвили – перемогли 4:0. Я став прихильніше ставитись до цього виду спорту.

Чесно, ніколи не був прихильником та фанатом футболу. Більше схилявся до перегляду боксерських матчів та інших єдиноборств. Тому футбол по телевізору не дивився, але ключові клуби і гравців знав.
Моє перше знайомство з великим футболом трапилось два роки назад. Тоді довелося їхати робити для місцевої телекомпанії "Рівне 1" сюжет про гру рівненського "Вереса". Він грає в другій лізі. В той місяць я зробив два сюжети. І двічі наш клуб програв 4:0.
Я вже почав подумувати, може то я приношу невдачу. Тому з футболом й надалі не склалося.
Втім, коли приїхав до Полтави дізнався, що колега з газети "Коло" Андрій Іванов є ще й прес-аташе "Ворскли". Він і запросив мене на гру. То ж сьогодні вирішив відвідати гру з "Севастополем" у рамках Прем'єр-ліги.


Хоч би полтавському клубу невдачу не принести. Як більшість уболівальників запасся семками та горішками прямую на стадіон. Захотілись пити то ж купив води у пляшці.
На вході мене зупиняє правоохоронець:
- З пляшкою не можна.
- Так воно ж пластикова?!
- Все одно не можна.


Довелось допивати воду стахановськими темпами. Заходжу на стадіон сідаю. В цілому арена мені сподобалась. У Рівному "Авангард" і досі відремонтувати не можуть. На стадіоні хоч і не аншлаг, та фанів вистачає. Найбільш палкі навіть зайняли два сектори. На противагу їм під охороною сектор вболівальників "Севастополя".




Одна лише неприємність – погода. +11 і вітер. Я таки добряче змерз за перший тайм. Тому в перерві перемістився в підземку "Злато місто". Там постріляв в мультимедійному тирі, а потім пішов у спорт-бар. Який лише півгодини тому відкрився. Тому другий тайм матчу дивився за бокалом пива з чіпсами на плазмовому телевізорі.
Настрій покращився, я зігрівся. То ж послухав і переглянув ще й післяматчеві коментарі. Вітаю "Ворсклу" з перемогою – 4:0. Значить не в мені справа, просто грати треба вміти. А я хоч футбольним фаном не став, та серце моє до цього виду спорту потепліло.






Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter