Полтавці зможуть знайти роботу зробивши кілька кліків "мишкою"

Новини
12 квітня 2011 о 16:532067 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці зможуть знайти роботу зробивши кілька кліків "мишкою"
Обласний молодіжний центр праці, у рамках проекту «Молодь Полтавщини стає до праці», планує створити свій сайт.

Прес-конференція на тему "Відкриття Школи успішного працівника"Прес-конференція на тему "Відкриття Школи успішного працівника"

Про це директор центру повідомив на прес-конференції щодо організації «Школи успішного працівника».

До речі, проект Полтавського обласного молодіжного центру праці увійшов до чотирьох областей, чиї проекти підтримав Міжнародний фонд «Відродження»

- У кінці 2010 року Міжнародний фонд «Відродження» оголосив конкурс проектів по підтримці молодіжних центрів праці Украйни,  - повідомив Анатолій Безпалюк, директор обласного молодіжного центру праці, що у Полтаві. – Наш центр теж подав свій проект. І лише 4 проекти з різних областей було підтримано, в тому числі і полтавський. 18 квітня ми підписуватимемо договір з  фондом «Відродження» про співробітництво.

Одним з пунктів проекту «Молодь Полтавщини стає до праці» є створення сайту, де буде інформація про існуючі вакансії.

- За допомогою цього сайту молода людина зможе зайти коли їй буде зручно, залишити своє резюме,  - розповів Анатолій Сергійович. - Потім зможе подивитися перелік полтавських підприємств. Це потрібно, оскільки наші випускники не завжди проінформовані, що з його профілю є більше підприємств, ніж він знає.

На сайті постійно поновлюватимуться "гарячі" вакансії.

- Молода людина, яка хоче десь попрацювати у вихідні або у вільний від навчання час, зможе там знайти і для себе перелік вакансій, - говорить директор центру. -  Можливо посидіти з дитиною, робота на будівництві чи набрати, наприклад, текст на комп’ютері. Тобто, мається на увазі, вторинна зайнятість