Полтавські комуністи ще не знають, чи братимуть участь у акції 22 червня у Львові

Новини
Валентина Зайченко12 травня 2011 о 17:21841 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото: Обозреватель Сьогодні, 12 травня  з’явилася інформація, що 22 червня у Львові будуть ще більш масштабні заходи з використанням червоних прапорів, ніж були 9 травня.
Акцію проведуть українські та російські комуністи спільно. Про це повідомив Євген Царьков, депутат Верховної ради від КПУ, повідомляє tsn.ua

Полтавські комуністи ще не знають про акцію.

– Я зараз у Києві, був у центральному комітеті, то ніяких рішень щодо таких заходів не повідомляли. Якщо така акція дійсно буде, то ми вирішуватимемо тоді їхати чи ні. Якщо буде очікуватися якась провокація, то ми не братимемо участь у акції. Якщо це буде пов’язано з історичними і патріотичними причинами, тоді вже будемо думати, – повідомив Олександр Масенко, перший секретар обласного комітету Комуністичної партії України. – Хоча я поки що не дуже уявляю, як це можливо, адже 17-19 червня у Києві буде Всеукраїнський з’їзд Компартії.

У ВО «Свобода» впевнені, що готується масова провокація

– Однозначно очікуються провокації. 9 травня Львів хотіли поставити на коліна, але провокаторам це не вдалося. Тому 22 червня вони хочуть повторити спробу і притягнути ще більше людей для цього. Ми не прирівнюємо ветеранів до тих  ворожих людей, що, навіть, з інших країн їдуть влаштовувати провокації, – розповів Валерій Черняков, голова Полтавської обласної організації «Свобода». – З боку нашої організації будуть дії тільки в межах закону. А за інших людей ми відповідати не можемо.

Нагадаємо, після стрілянини у центрі Львова написав заяву про відставку Михайло Цимбалюк, колишній очільник міліції Полтавщини, нинішній губернатор Львівщини.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter