Скільки коштуватиме заночувати на Сорочинському ярмарку

Дозвілля
Таня Цирульник23 червня 2011 о 13:591755 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото автораРозміщенням гостей ярмарку на ночівлю займається сільська рада Великих Сорочинців. Там журналісту повідомили, що будинки, кімнати та ліжко-місця туристи уже замовляють повним ходом.




–  Якою буде цього року ціна на ночівлю, ще не відомо, це залежить від попиту, – повідомила журналісту Ірина Пазинич, контактна особа у сільській раді, яка відповідає за поселення. – З досвіду минулого року, мінімальна вартість одного ліжко-місця у кімнаті починалася з 40 гривень. Максимальні ціни трималися на рівні 100 – 120 гривень за добу. Це за будинки з усіма зручностями, з туалетом та душем у приміщенні. Але усе дуже індивідуально: можна знайти за невеликі гроші гарне помешкання і навпаки. Ціна залежить лише від господаря.

У сільській раді розробили базу даних квартир. Усім бажаючим на електронну адресу «скидають» інформацію у вигляді таблички. Там вказано телефон господаря, відстань від квартири до ярмарку, умови проживання (скільки ліжок у кімнаті, зручності, проживання з господарем чи без, наявність річки поряд). Майбутні гості ярмарку самі вирішують, де жити, телефонують господарям і домовляються.

Послуги сільської ради по наданню інформації про квартири на ярмарку безкоштовні. У базі координати більше 30 квартироздавачів, дехто з них пропонує по кілька квартир.

Дізнатися інформацію про розселення можна у сільській раді Великих Сорочинців. Контактна особа – Пазинич Ірина Миколаївна. Телефон: (05355) 3-15-93, sorochintsy_sr@meta.ua.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter