У Полтаві терміново зберуть керівників усіх дитячих таборів

Ситуація
Таня Цирульник18 липня 2011 о 16:39755 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Занадто багато перевірок у таборах не є гарантією безпечного відпочинкуПісля випадку масового отруєння дітей у таборах Криму, що стався 13 липня, на Полтавщині посилили перевірку закладів дитячого відпочинку.
Проте губернатор області не вважає доцільним таку високу інтенсивність візитів різноманітних контролюючих інстанцій. Про це він сказав сьогодні на апаратній нараді.

– Кожного дня десь по Україні стаються випадки отруєння дітей. І я хочу знати по усіх 28 оздоровчих таборах області: скільки перевіряючи там буває за добу і що вони там роблять. Але я проти щоденних «десантів» 5-6 служб у табори. Уся робота повинна бути плановою, – наголосив Олександр Удовіченко.

Проблеми безпечного відпочинку детально обговорюватимуть завтра у облдержадміністрації. Там зберуться керівники усіх дитячих оздоровчих таборів.

Довідка «Кола»

Нещодавно у кількох дитячих оздоровчих таборах Криму сталися випадки харчового отруєння дітей та обслуговуючого персоналу. До лікарень протягом доби тоді потрапило 75 дітей та 11 дорослих.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter