Полтавські діти просять, щоб їм повернули заборонене морозиво

Здоров'я
Таня Цирульник19 липня 2011 о 18:414061 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Улюблені ласощі у таборах забороненіДиректори оздоровчих таборів просять повернути у меню своїх підопічних пельмені та морозиво.
 Ці два продукти заборонила до вживання обласна санепідемстанція. Усе – заради безпеки дітей.

– Я регулярно спілкуюся з вихованцями, цікавлюся, що б їм хотілося їсти. І постійно діти мене просять дозволити морозиво й пельмені, – повідомив на селекторній нараді у облдержадміністрації Анатолій Кожухаренко, директор дитячого оздоровчо-виховного закладу «Орлятко». –  І батьки, коли приїжджають у «батьківський день» питають, чому дітям не можна морозива. Зараз же літо, їм хочеться! Коли ми їх виводимо на екскурсію, діти можуть зайти у магазин і купити його, але у стінах табору воно заборонено. Чому б не визначити одне найменування якісного полтавського морозива, яке можна було б давати дітям? Так само зробити і з пельменями.

Поки що дітвора може поласувати улюбленими продуктами лише у «батьківський день» – тоді морозиво й пельмені їм привозять мами. Щоправда, як кажуть керівники таборів, контролювати доводиться і батьків. Останні примудряються у спеку везти дітям домашній холодець та борщ у баночці.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter