У Полтаві біля театру Гоголя влаштували водне побоїще

Дозвілля
Валентина Зайченко15 серпня 2011 о 13:371893 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві біля театру Гоголя влаштували водне побоїще
Фоторепортаж. 14 серпня молодь влаштувала акцію «Водна війна». Близько 100 людей, озброївшись відрами, пляшками, пластмасовими пістолетами, обливали один одного водою.




Фото надані Ann Kaiser

В азарті під час акції майже усі залізли у фонтан.

– Ми зібралися, щоб розважитись та відпочити від спеки. Головна мета –  вивести молодь від комп’ютерів та відволікти від поганих думок про спиртне чи щось подібне, – розповів організатор акції Антон Кісільов, член творчого об’єднання «Ёж». – Перехожих ми не обливали. Хто сидів поруч на лавочках, тих ми відразу попереджали про можливість намокнути. Люди не сварились, всі, хто проходив повз, сміялися, зупинялись подивитись, навіть, фотографували.  Жоден пішохід не постраждав :) .

Міліція учасників акції також не чіпала. Тим більше, після себе все сміття та безлад вони прибрали.

– З собою учасники водного бою принесли купу різноманітних засобів для обливання – пакети, пляшки, пістолети, відра. Приходили і в ластах, і в надувних кругах, – розповідає Антон Кісільов. – Травм ніхто не отримав. Ми відразу всіх попередили, що можна тільки обливатися, а вдягати комусь відро на голову та стукати по ньому не потрібно.

Крім таких акцій, творче об’єднання "Ёж" влаштовує різні благодійні акції та флеш-моби.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter