Володимир Головко: Ринок переданий на баланс КП «Полтава-Сервіс» незаконно

Новини
Валентина Зайченко23 листопада 2011 о 17:311574 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Володимир Головко: Ринок переданий на баланс КП «Полтава-Сервіс» незаконно
Володимир Головко спілкується з журналістамиВолодимир Головко має свою точку зору, щодо ситуації навколо ринку. Він говорить, що прокуратура через суд намагається скасувати рішення міської ради.  




– 1 березня на сесії міської ради було скасоване рішення про продовження договору на оренду землі, яке було винесене сесією у 2008 році. Без причин депутати не мали права цього робити. Адже прокуратура перевірила те рішення 2008 року і винесла вердикт, що порушень в ньому немає. З цим  рішенням сесії від 1-го березня міська влада звернулась в господарський суд, щоб наш договір оренди визнати не дійсним. Суд ухвалив рішення на користь міської ради. Потім в судах усіх інстанції рішення залишилося без змін, – розповів Володимир Головко, директор підприємства «Полімпекс». – Ми подали позов в суд про відміну цього рішення. У цей час прокуратура винесла два протести щодо рішень сесії 1-го березня та 27-го вересня, якими ринок з майном «Полімпекса» передали на баланс КП «Полтава-Сервіс».

1 листопада депутати міської ради відхилили протести прокуратури.

Прокуратура подала позов в Господарський суд на дії міської ради і попросила скасувати рішення сесії, якими ринок був переданий на баланс КП «Полтава-Сервіс». 14-го листопада міська прокуратура виносить протест на дії посадових осіб КП «Полтава-Сервіс» і забороняє їм втручатися в діяльність ринку «Полімпекс» до остаточного вирішення питання у суді. Остаточного рішення щодо того, кому належить ринок, ще немає.

Нагадаємо,  17-го листопада мер заявив, що ринок юридично і фактично вже належить КП "Полтава-Сервіс". А ввечері того ж дня працівники КП "Полтава-Сервіс" намагалися демонтувати контейнери підприємців, які не уклали договори з ними.

До речі, у прокуратурі від коментарів утримуються. Але копія документу за підписом прокурора міста від 15-го листопада, що підтверджує слова Володимира Головка, у журналістів є.

Копія документу, за підписом прокурора містаКопія документу, за підписом прокурора міста

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter