Полтавським ВІЛ-позитивним дітям дали по 500 гривень

Новини
1 грудня 2011 о 17:08803 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавським ВІЛ-позитивним дітям дали по 500 гривень
Депутати міської ради виділили по 500 гривень для 45 ВІЛ-позитивних дітей міста.


Сьогодні у Полтаі ВІЛ-позитивним дітям дали по 500 гривеньСьогодні у Полтаі ВІЛ-позитивним дітям дали по 500 гривень

Міська влада активно взялася за проблему ВІЛ/СНІДу в нашому місті, – розповіла на прес-конференції Надія Тімошенко, депутат Полтавської міської ради. – У програмі «Турбота» передбачене додаткове фінансування на лікування ВІЛ-позитивних дітей, адже держава виділяє для таких хворих 34 гривні щомісяця. А сьогодні ці діти отримають до Дня порозуміння із ВІЛ-позитивними людьми із міського бюджету по 500 гривень. Не буду приховувати того факту, що деякі депутати не розуміють нагальності і проблеми в максимальній боротьбі зі ВІЛ/СНІДом. Але більшість нашого корпусу розуміють, що лише спільно ми можемо якось протидіяти цій епідемії.

Також у медичних закладах проводять всі можливі заходи, щоб ВІЛ/СНІД не передавався у лікарнях.

– В закладах медицини максимально проводиться використання одноразового обладнання, – сказав Олександр Наносов, заступник начальника управління охорони здоров’я Полтавського міськвиконкому. – Ціла процедура перевірок крові у донорів. Це такі вимушені, але потрібні кроки запобігання передачі ВІЛ/СНІДу в медичних закладах.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter