У День всіх закоханих Олександр Геращенко одружиться у ефірі СТБ

Полтавці в українських шоу
13 лютого 2012 о 11:283308 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото www.stb.uaПереможець «Танцюють всі!-3» з Полтавщини та його улюблена партнерка Марта Жир об’єднають свої долі та серця у шоу «Весільні битви».


Завтра, 14 лютого, о 20. 00 на телеканалі СТБ у ефір вийде програма «Весільні битви». У ній візьмуть участь талановитий танцівник з Полтавщини Олександр Геращенко та його незмінна партнерка, водночас кохана дівчина Марта Жир. «Коло» вдалося дізнатися деякі подробиці цієї події у самих її винуватців.

Журналісту «Кола» Олександр зізнався: симпатії одне до одного у них з Мартою виникли ще під час проекту «Танцюють всі – 3», але зустрічатись пара почала вже по його завершенню. Доводилося багато разом виступати, тож прихильність поступово переросла у більш глибоке почуття.

-   Ми зустрічалися майже рік. Я давно думав над тим, щоб освідчитись і зробити пропозицію Марті, та якось зволікав. Але все ж таки наважився. Марта одразу погодилась.

Шлюб офіційно засвідчили у середині грудня. Церемонія відбулася у Дніпропетровську – рідному місті нареченої. На ній були присутні лише батьки.

А ось за допомогою у організації святкування весілля подружжя звернулося до телеканалу СТБ та вирішило взяти участь у проекті Весільні битви».

-  Зараз дуже важко самотужки організувати весільну церемонію: знайти гарне місце проведення, оздобити його, скласти розважальну програму. Телеканал «СТБ» у цьому нам дуже допоміг. Все вийшло так, як ми й хотіли, - прокоментував Олександр рішення взяти участь у цьому шоу.

Зйомки відбулися майже місяць тому у одному з найкращих концерт-холів Києва. Попри скандальну славу цієї програми, наречені під час її підготовки жодного разу не посварилися, а результат отримали навіть більший, ніж сподівалися.

Весільна вечірка проходила за мотивами фільму «У джазі лише дівчата». Свідками були теж учасники шоу «Танцюють всі!-3», а ведучим – суддя Олексій Литвинов. Такий варіант запропонувала мама Марти. Мама Сашка Валентина Миколаївна хотіла, щоб в основу сценарію весілля були покладені гоголівські «Вечори на хуторі поблизу Диканьки». Олександр зробив коштовний подарунок дружині – придбав каблучку з діамантом, підготував танець та гру на музичному інструменті. Марта, у свою чергу, виконала пісенний сюрприз.

Також, за умовами проекту, молодятам дарують незабутню весільну подорож. Марта та Олександр близько тижня тому сповнені вражень повернулися з відпочинку у Єгипті. Подружжя планує мешкати у власній квартирі в Полтаві. Як саме святкуватимуть День Святого Валентина та що закохані подарують одне одному, поки що не знають або ж не зізнаються.

Молода родина привітала читачів «Кола» з Днем усіх закоханих:

-   Бажаємо усім світлого, щирого, теплого, взаємного почуття кохання. Щоб любили один одного раз і на все життя та жили у мирі, злагоді й достатку.

Прихильники танцювального таланту сім'ї Марти та Олександра невдовзі побачать їх у новому проекті каналу СТБ «Танцюють всі. Повернення героїв». Подробиці незабаром читайте на сайті «Кола».

До теми: Олександр Геращенко відкрив у Полтаві танцювальну школу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter