У Полтаві перинатальний центр хочуть збудувати за п’ять місяців

Новини
19 березня 2012 о 16:28866 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві перинатальний центр хочуть збудувати за п’ять місяців
Перинатальний центр у Полтаві почнуть будувати в травні. Про це сьогодні, 19 березня, повідомили на черговому засіданні робочої групи по його створенню.


Засідання проходило у приміщенні Полтавської ОДАЗасідання проходило у приміщенні Полтавської ОДА

- На сьогодні вже завершено проектування і подані документи на проведення тендеру по загально будівельним роботам, - розповів Олександр Коваль, заступник голови ОДА з соціальних питань, освіти та охорони здоров’я. - За всіма прогнозами, ми повинні почати будівельну роботу через 45 днів, тобто на початку травня.

На засіданні розповіли і про нові досягнення

- Зрушення вже є, і великі, - говорить Віктор Лисак, начальник Головного управління охорони здоров'я Полтавської обласної державної адміністрації. - Ми вийшли на таку стадію, що дало нам можливість подати документи замовнику, тобто обласній клінічній лікарні, й подати документи на виконання робіт.

Завтра, за словами Віктора Петровича, наші фахівці з робочою поїздкою планують поїхати  до перинатального центру, що у Харкові. Щоб подивитись як уже працює їх заклад.

Перинатальний центр, як і раніше, обіцяють відкрити у жовтні цього року.

- Це реальний термін для завершення таких робіт,  - зазначив Олександр Коваль. - Ми намагаємось працювати системно. Ті терміни, які ми собі намітили по вирішенню питання приміщення, по узаконенню земельного питання, по мед завданню, по проектуванню, ми всі ці терміни на сьогодні витримуємо. Це означає, що ми йдемо по графіку. А отже ми маємо всі можливості завершити роботу в жовтні.  І затягувати ми не можемо, бо цього вимагають потреби медицини області.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter