Розпродаж у Полтаві: за якою ціною можна купити теплі речі весною

Фото
27 березня 2012 о 16:573115 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Розпродаж у Полтаві: за якою ціною можна купити теплі речі весною
Весною на речовому ринку, як правило, починаються розпродажі зимового товару.


Це свято для тих, хто бажає зекономити. Адже теплу річ весною можна придбати значно дешевше, ніж перед сезоном. Проте в обласному центрі не всі продавці поспішають значно скидати ціни на такий товар. За скільки ж сьогодні, 27 березня, продають теплі речі на ринку, дізнавалась журналіст «Кола».

Центральний ринок ПолтавиЦентральний ринок Полтави

Пуховики від 400 гривень.

Таку ціну за пуховик продавець однієї із торгівельних точок Центрального ринку пообіцяла журналісту, яка нібито хотіла придбати теплий одяг. Але потім жінка попередила, що він на синтепоні, а не на пуху.

- І хутро ж, як бачите, тут не справжнє, - розповіла продавець. – Але такої ціни ви більше ніде не знайдете. Їх зараз всюди по 600 гривень, а то і дорожче продають.

Зимове пальто на справжньому пуху та з хутром на капюшоні дехто з продавців намагається продати  ненабагато дешевше ніж, у сезон. Так сьогодні їх ціна від 1000 до 1500 гривень. Узимку начебто було від 1200-1700, а в декого, але за словами продавців,  і за 2,5 тисячі гривень.

Пуховики, які на ринку продають за 1500 гривень.Пуховики, які на ринку продають за 1500 гривень.

Довгі дублянки на ринку зараз від трьох до семи тисяч гривень.

- Ось дублянка в мене раніше коштувала 7 тисяч, а зараз віддам за 5 тисяч 600 гривень,  - говорить продавець. – Але, наприклад шкіряні речі я продаю за тією ж ціною, що і взимку, оскільки скоро вони коштуватимуть ще дорожче в закупці.

Шкіряні чоловічі куртки з теплою підкладкою та хутром на ринку сьогодні продають  від 1200 до 1500 гривень. Жіночі такі – від 2 тисяч і дорожче.

Полушубки за три тисячі гривень.

Це одна з найнижчих цін на хутряну річ, яку можна знайти на ринку. А так, полушубки в середньому чотири тисячі гривень, дивлячись, що за хутро. Довгі шуби від 9 до17 тисяч гривень.

- У мене найдешевші шуби, - запевняє одна з продавців ринку. -  Бо я ходила спеціально до магазину і бачила, що там і за 33 тисячі продають. Взимку я продавала полушубок із козиного хутра за 4 тисячі, а зараз за три віддаю.

Всі продавці, з якими спілкувалась журналіст під виглядом покупця, запевняли, що торгуватись згодні.

На виставці-ярмарку, яка почала працювати у місті сьогодні, 27 березня, теж діють зимові знижки.







На виставці-ярмарку, що зараз проходить в МБК ПолтавиНа виставці-ярмарку, що зараз проходить в МБК Полтави









- На шкіряні куртки скидка до 50%, - запевняють продавці ярмарки.

Чоловіча шкіряна зимова куртка на виставці-ярмарку від 1200 і до 1700 гривень. Жіночі дублянки від 2550 гривень, полушубки від 2950 і дорожче. Пуховики зі штучним хутром на капюшоні в середньому 850 гривень.

Проте, в цілому, ціни на зимові речі на виставці-ярмарку,  мало різняться від цін, що пропонують  на рику.

До теми - Продавець Центрального ринку Полтави розповіла як покупцям збувають неякісні шуби

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter