Ветерани розповіли правду про роки війни (відео)

Новини
10 травня 2012 о 13:021572 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ветерани розповіли правду про роки війни (відео)
Журналісти "Кола" запитували у ветеранів про те, як вони розважалися в роки війни, адже хоча й над головою свистіли кулі але люди й пісні складали,  й під гітару співали та кохання знаходили.
Багато ветеранів говорить що це були чотири роки пекла, взагалі без посмішок та кохання.Багато ветеранів говорить що це були чотири роки пекла, взагалі без посмішок та кохання. Журналісти "Кола" запитували у ветеранів про те, як вони розважалися в роки війни, адже хоча й над головою свистіли кулі але люди й пісні складали,  й під гітару співали та кохання знаходили.Нагадаємо, вчора 9 травня, у Полтаві відбулося урочисте покладання квітів до Меморільного комплексу Солдатської Слави. Після цього полтавці ринулися за безкоштовною солдатською кашею, але її всім скуштувати не вдалося. Ми поспілкувалися з ветеранами і вони розповіли нам про воєнні будні й вихідні До теми: Полтавці святкують 9 травня в Парку Перемога (фото)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter