Депутатів міської ради вітають з днем народження та доводять до сліз

Влада
18 травня 2012 о 17:012335 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Депутатів міської ради вітають з днем народження та доводять до сліз
Іменинникам вручили квіти та грамотиФоторепортаж. Сьогодні у Полтаві пройшла 22 сесія міської ради, яка запам'яталась своїми емоціями.


На чергову сесію спочатку прийшло 35 депутатів із 50.  З цього приводу міський голова зазначив:

- Мабуть ті, хто відстуні, мають на це дійсно поважну причину –  літо почалося - з посмішкою сказав Олександр Мамай.

Запізнилося на сесію ще 4 народні обранці, на що мер знову відреагував жартом:

- До нас прийшли ще чотири депутати, не дай Бог ще всі повним складом зберуться.

Але офіційно сесія ще не розпочалася, у дружньо-депутатській атмосфері привітали Олексія Горика та Юрія Левченка, які сьогодні святкують своє день народження. Не забули і про Григорія Сахно, який не так давно святкував 60-річний ювілей. Олександр Мамай від імені депутатів обласної ради вручив йому годинник.

Першою до слова запросили заступника міського голови – Світлану Порохню, яка перш ніж розповісти про нагальну проблему сирітства, запропонувала всім подивитися аудіослайдшоу, на якому було показані тяжкі умови життя дітей, що позбавлені батьківського піклування. Одна з народних обранок - Олена Бондаренко, навіть не стримала сліз.

Нагадаємо, на цій сесії депутати дозволили появу нового мікрорайону в Полтаві, а також передали у комунальну власність центральний продовольчий ринок.



До речі, нещодавно журанілста "Кола" не впустили на відкрити засідання депутатської комісії.