У Полтаві басейн «Дельфін» ще раз відремонтують за 2, 5 мільйона

Новини
13 червня 2012 о 09:551109 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з архіву. У місті розпочали другий етап реконструкції будівлі ДЮСШ №3 з плавання.


Гроші на другу чергу оновлення закладу передбачили депутати під час позачергової 23 сесії Полтавської міської ради у вигляді субвенції з державного бюджету – 2 мільйони 100 тисяч 600 гривень. Ще певну суму виділить міський бюджет, тож загалом повне завершення реконструкції закладу обійдеться у 2 мільйони 471 тисяч гривень. Як використають гроші, розповіли у прес-службі міської ради.

- Передбачається на ці кошти укріплення стін будівлі басейну, заміна вікон і дверей на пластикові, утеплення стін фасаду, облаштування приміщень для літнього відпочинку дітей на трибунній частині, заміна обладнання системи підігріву води. Також проведуть реконструкцію зовнішньої мережі теплопостачання, продовжать реконструкцію системи опалення приміщення, облаштують систему вентиляції приміщення у 2-ох тренажерних залах. А ще відремонтують адміністративне приміщення ДЮСШ №3, - розповів Ігор Дудка, керівник прес-служби міської ради.

Роботи будівельники уже розпочали, орієнтовно закінчити їх мають до осені. Нагадаємо, у минулому році реконструкція закладу обійшлася у майже 4 мільйоні гривень. На відкритті 15 жовтня 2011 року мер Полтави Олександр Мамай пообіцяв, що у мікрорайоні «Алмазний» за 2-3 роки з’явиться ще один басейн на вісім доріжок. Однак невдовзі від цієї ініціативи міська влада відмовилась, вирішивши добудувати спорткомплекс у авіамістечку, де теж передбачається зал для плавання.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter