Перші жертви мовного питання: у Полтаві розробили технологію по впровадженню мови Сердючки в маси

Новини
Надія Труш18 червня 2012 о 13:181477 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Перші жертви мовного питання: у Полтаві розробили технологію по впровадженню мови Сердючки в маси
Нещодавно у Полтаві на під'їздах будинків встановили 200 нових дошок оголошень. Рекламодавці не поспішають розміщувати рекламу, бо  дошки містять текст, написаний мовою Вєрки Сердючки.


200 таких дошок оголошень уже встановили у Полтаві.200 таких дошок оголошень уже встановили у Полтаві.

Площа, на якій полтавським рекламодавцям пропонують розміщувати рекламу називається «доска оголошень». Власники пояснили чому віддали перевагу суржику:

- Так, сталася прикра помилка, але нова партія, готова до встановлення, уже без помилок, виправили. На тих 200, що уже встановлені не виправляли, бо це затратно, - пояснив Руслан Мірошниченко, директор ТОВ «Візуальні технології С», якому належать «помилкові» дошки оголошень.

Поки дошки у місті "не приживаються", їх зривають.

- На жаль, 10% з тих дошок, які ми встановили, зірвали, пошкодили, - поділився Руслан Мірошниченко. -  Приблизно місяць тому ми підписали договір з ЖЕО №2 на розміщення дошок на під'їздах будинків. Плануємо взагалі встановити 10 тисяч подібних. Поки розміщували їх у районі Левади, Подолу, плануємо наступну партію розміщувати у під’їздах будинків на Алмазному.

Нагадаємо, у Полтаві з 7 ЖЕДів зробили один заради економії.

- 10% місця на кожній дошці належитьЖЕО №2, - каже Руслан Мірошниченко – Це спеціально відведене безкоштовне місце для оголошень, наприклад, про відключення води, ремонтні роботи тощо. Свої оголошення зможуть безоплатно розміщувати мешканці під’їзду: про дрібний продаж- купівлю, повідомлення про загублені речі тощо. А от для бізнесменів, різних компаній реклама буде платною .

У тому, що довіра рекламодавця буде високою до «досок оголошень», у організаторів немає сумнівів. Впевнені там і в тому, що помилка ні в якому разі не зіпсує імідж організації - виправляти помилки на двохстах дошка не збираються. Кажуть, що не вигідно.

Як працює єдина у Полтаві ЖЕО №2: список потрібних адрес та телефонів.

Також читайте:

Рекламу, що обурила полтавців, уже зняли

Я-репортер. Реклама гамбургерів по-полтавському

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter