У Полтаві знову протестували проти законопроекту про мову - фоторепортаж

Фото
Надія Труш19 червня 2012 о 21:471121 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві знову протестували проти законопроекту про мову - фоторепортаж
Фото.  У Полтаві знову пройшов мітинг проти законопроекту про мову.


Замість плакатів на акції протесту були таблички, прикріплені до палаток організаторів мітингуЗамість плакатів на акції протесту були таблички, прикріплені до палаток організаторів мітингу

Нагадаємо, полтавці уже мітингували під стінами облдержадміністрації, на знак протесту щодо прийняття  законопроекту про засади державної мовної політики. Тоді з плакатами та прапорами зібралося кілька десятків небайдужих полтавців.

Що принесе прийняття закону про двомовність - читайте тут.

Сьогодні, 19 червня, біля будівлі облдержадміністрації зібралося більше 100 полтавців. Не стала на заваді спекотна погода.  Ймовірно, висловити свою думку щодо мовного питання прийшли ті, кому минулого разу це зробити не вдалося, бо організатори не узгодили між собою час.

Минулого разу полтавці на знак протесту проти законопроекту про мову зібрали велику картонну коробку спортивного взуття й відправили такий "подарунок" до Верховної Ради. Цього разу мітингувальники вирішили не робити таких презентів, а тримали у руках більш ніж 5-метровий український національний прапор.

Організатори: товариство “Просвіта”, об’єднана опозиція «За Батьківщину».



Також читайте:

Опозиція у Полтаві вважає, що мовним питанням влада провокує черговий громадянський конфлікт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter