У Полтаві відбувся концерт до Дня молоді (фото та відео)

Фото
23 червня 2012 о 23:571525 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відбувся концерт до Дня молоді (фото та відео)
Мер також вручив подяки активістам містаВечір у парку відпочинку «Перемога» зібрав молодь заради святкового концерту.


Після ряду заходів на кшталт пішохідного квесту та параду колясок, логічною крапкою став концерт на малій сцені парку «Перемога». Впродовж дня усі бажаючі мали змогу зареєструватися в акції аби під час вечірнього розіграшу отримати призи. Для цього потрібно було лише вказати ім’я та номер телефону. Отож концерт розпочався з визначення щасливців та вручення їм подарунків. Потім привітати полтавську молодь, якої, до речі, зібралось не мало, взялися добре відомі у місті гурт «London Hill» та колектив «Живі барабани». І ті, і інші виконали по декілька своїх композицій. Хлопці та дівчата активно підтримували виконавців, а найактивніші – оперативно влаштували танцювальний флешмоб під сценою.

Привітав полтавців мер Олександр Мамай.

-          Дуже приємно, що тут зібралася така кількість людей, - говорить очільник міста. - Я впевнений, що у нашому місті найвеселіша, найактивніша та найгарніша молодь. Можливо життя розкидає вас по всьому світу, але завжди пам’ятайте громадянином якого прекрасного міста ви є. Зі святом!



Після вітальних слів мера розпочався святковий феєрверк. Він був дещо незвичайним, адже спочатку запалав вітальний напис, а вже потім небо над парком запалало яскравими вогнями. Закінченням вечору стала дискотека під відкритим небом.  Продовження святкування Дня молоді афішують ще й завтра – великим концертом на Співочому полі імені Марусі Чурай.



До теми: У парку "Перемога" з тротуару б'є вода.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter