Фестивалю "Мазепа-фест" у Полтаві не буде, бо немає грошей

Новини
Надія Труш27 червня 2012 о 15:141276 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фестивалю "Мазепа-фест" у Полтаві не буде, бо немає грошей
На щорічний полтавський етно-рок-фестиваль «Мазепа-фест» немає коштів.


фото  з сайту primetour.uaфото з сайту primetour.ua

Проведення популярного фестивалю «Мазепа-фест» цьогоріч знову під питаням.

Ситуація з браком коштів для його організації уже стала традиційною, щорічною, як і сам фестиваль.

Нагадаємо, у минулому році на етно-рок-фестиваль теж бракувало коштів, не було традиційних рок-днів. Натомість полтавці дивилися фільми, слухали музику українського бароко XVI-XVIII століть та поезію.

Цьогорічний, ювілейний (десятий) «Мазепа-фест» може не відбутися взагалі.

- Скоріше за все, фестивалю не буде, - повідомила Марія Гринь, представник полтавського товариства «Просвіта». – Для його проведення немає коштів. Сподіваємося, що вдасться знайти спонсорів й фестиваль все ж таки відбудеться. Планів, задумок багато. Та заплановане може не реалізуватися,через брак коштів.

Організатори кажуть: якщо фестиваль й буде, то у вересні. В які дні - ще не вирішили. Планують запросити такі відомі гурти як «Кому вниз», «Гайдамаки», «Плач Єремії». Зважаючи на те, що виступи таких артистів вартісні - буде лише один день рок-музики у рамках "Мазепа-фесту". Ще одна із задумок – презентація у Полтаві київського театру поезії «Мушля». Про усі плани організатори не кажуть, тримають інтригу. Однак із сумом підкреслюють: фестивалю, скоріше за все, не буде.

Довідка "Кола": в рамках "Мазепа-фесту" проводиться показ фільмів українських режисерів, концерти етно-музики, українських рок-гуртів. Засновник фестивалю – Микола Кульчинський, депутат Верховної Ради.

Також читайте:

Режисер Микола Ільєнко знімає фільми про Полтавщину і любить полтавок

Пам’ятник Мазепі у Полтаві хочуть поставити на Покрову


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter