"Мазепа-фест" у Полтаві відбудеться: рок-днів не буде, але покажуть фільми

Дозвілля
Надія Труш27 червня 2012 о 16:121250 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Мазепа-фест" у Полтаві відбудеться: рок-днів не буде, але покажуть фільми
Фестиваль «Мазепа-фест» у Полтаві може відбутися, однак, скоріше за все, без традиційної рок-музики. Покажуть лише фільми.


фото з сайту krupon.infoфото з сайту krupon.info

Нагадаємо, щорічний фестиваль мистецтв «Мазепа-фест» цьогоріч (ювілейний, десятий) може не відбутися через брак коштів.

Така ж ситуація була й минулого року.

Та все ж переглянути фільми українських режисерів, які заплановані у рамках фестивалю, полтавці зможуть.

- 7 липня у парку «Перемога», біля рок-кафе «Villa Крокодила» презентуватимуть кінофестиваль україномовного короткометражного фільму «Відкрита ніч» режисера Михайла Іллєнка, - повідомила Марія Гринь, заступник голови полтавського осередку товариства «Просвіта». - У програмі: конкурсні та позаконкурсні роботи молодих українських режисерів, оголошення переможців конкурсу. Всі фільми беруть участь у Конкурсі Глядацьких Симпатій.

Скільки будуть презентувати фільмів та чи будуть у фестивалі брати участь полтавські режисери – організатори не кажуть. Можливо, хочуть зробити полтавцям сюрприз.

Всі бажаючі полтавці та гості міста, які полюбляють українське кіно, безкоштовно зможуть подивитися його з 22 години. Фестиваль кіно одночасно проходитиме й у інших містах України.

Також читайте:

Режисер Микола Ільєнко знімає фільми про Полтавщину і любить полтавок

Пам’ятник Мазепі у Полтаві хочуть поставити на Покрову

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter