Андрій Миронов Олександру Мамаю: прокурор міста не буде у мера на побігеньках

Новини
9 липня 2012 о 17:332199 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Андрій Миронов, прокурор області. Фото Тетяни Цирульник.Андрій Миронов, прокурор області, оцінив словесні випади мера Полтави Олександра Мамая на адресу прокурора міста під час останньої сесії міської ради.


Нагадаємо, тоді мер Олександр Мамай розкритикував діяльність прокуратури Полтави та звинуватив її у гальмуванні роботи міської влади. Сьогодні під час прес-конференції прокурора області та його заступників Андрій Миронов прокоментував заяви міського голови.

- Призначений Генеральним Прокурором на посаду прокурора Полтави Андрій Михайлович Стойка зайняв активну позицію щодо, на наш погляд, порушень чинного законодавства. Не знаю, чим він так встиг завинити перед мером за 2 місяці на своїй посаді. Ненормальним є, з моєї точки зору, поведінка  та вислови, які прозвучали з вуст міського голови. Андрія Стойку запросили для інформування депутатів про роботу прокуратури. Якщо виважена, вихована людина надає слово прокурору, потім вже після виступу можуть виникнути питання.  Наскільки мені відомо, це були не запитання, а тирада мера. Я констатую одне: ніколи не буде ручний прокурор у мера міста. Він не може бути у мера на побігеньках. Хто тоді буде захищати права та інтереси інших осіб, опонентів влади? – висловив свою точку зору Андрій Миронов.

За словами Андрія Миронова, нічого дивного у поведінці мера для нього немає.

- Він себе так поводив рік тому, коли я був прокурором міста. Я вважаю такі випади на адресу прокуратури неприпустимими в подальшому, дискусію потрібно вести в цивілізованій формі. А на це здатні ті, хто може дотримуватись цієї форми, - підсумував він.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter